Välkommen till en trygg & personlig
Städfirma i Upplands Bro

– Vi hjälper dig med vardagspusslet

  • Alla städtjänster du behöver
  • Offert inom 24 timmar
  • Även kvällar och nätter
  • Hemstädning med prova-på-pris

Alltid fast pris

Gratis hembesök

Ingen avbokningsavgift

Städning i Upplands Bro med fast pris
– utan dolda avgifter

Det ska vara enkelt att jämföra oss mot andra städfirmor i Upplands Bro. Därför är vi helt transparenta med våra priser och erbjuder alltid gratis hembesök och fasta priser. Du behöver aldrig oroa dig för avbokningsavgifter, faktureringskostnader eller långa abonnemang. Det blir helt enkelt ärligare så.

Städhjälp med Prova-på-pris

De flesta som aldrig haft hemstädning har ingen aning om hur mycket det underlättar i vardagen. Vi som städfirma i Upplands Bro vill att fler ska testa och uppleva skillnaden.

Har du inte varit kund hos oss tidigare kan du boka Prova-på-pris på städhjälp i Upplands Bro. Det första städtillfället kostar enbart 95 kr per timme. I fyra timmar genomför vi en ordinarie hemstädning och du kan sedan utvärdera om du vill fortsätta abonnera eller inte.

Nöjd-kund-garanti

På samtliga våra städtjänster ingår nöjd-kund-garanti. Är du inte helt nöjd försöker vi åtgärda eventuella problem inom någon dag från att du påpekat dem. Hittar vi inte en lösning som vi bägge parter är nöjda med betalar du inte heller något för tjänsten. Vi garanterar att vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda. För att garantin ska gälla behöver du kontakta oss senast 48 timmar efter att städningen utförts.

Kontakta oss

Brännkyrkagatan 46, 118 22 Stockholm

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert:

Prisvärd städhjälp i Upplands Bro

Utöver flyttstädning erbjuder vi även följande städtjänster. Självklart kan städhjälp anpassas efter kundens beh

Flyttstädning Upplands Bro

Flyttstäd i Upplands Bro kostar 28 kr/kvm oavsett hur stort eller litet du bor. Det innebär att du snabbt kan räkna ut vad det kommer att kosta och jämföra våra priser mot andra städföretag i Upplands Bro.

Priset som anges är utan fönsterputsning då de flesta kunder genomför detta själv. Önskas även fönsterputsning kan självklart det bokas som tillval.

Storstädning i Upplands Bro

Vill ni själv göra ren avloppen – eller ska vi? Kontakta oss för er årliga storstädning i Upplands Bro. Vi städar bakom spisen, gör ren ugnen, drar fram tvättmaskinen och rengör alla avlopp. Allt som inte genomförs på en vardagsstädning men som behöver göras en till två gånger per år. Kan beställas både med och utan fönsterputs. På våren väljer de flesta att kombinera med fönsterputsning.

Hemstädning Upplands Bro

Intresserad av att boka hemstädning i Upplands Bro? Kontakta oss för hemstädning inför helgen. Välj mellan ett enstaka städtillfälle eller hemstädning två till fyra gånger i månaden.

Fönsterputs

Är utsikten fin? Kontakta oss för fönsterputsning i Upplands Bro med fast pris. Vi erbjuder även fönsterputs på abonnemang vilket innebär att vi hör av oss två gånger per år och bokar in en passande tid. Självklart utan någon bindningstid eller uppsägningstid.

Kontorsstädning i Upplands Bro

Vi hjälper allt från små föreningar till stora företagskoncerner med kontorsstädning i Upplands Bro. Välstädade kontorslokaler är förutsättningen för en god arbetsmiljö för de anställda och ett gott intryck hos kunderna. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av era lokaler / kontor.

Orkar du inte göra allt själv?