Trappstädning Stockholm

Trappstädning

Har du ett trapphus som behöver regelbunden städning? Vi har hjälpen du behöver! Det är positivt i många bemärkelser att hålla rent i ett trapphus där folk bor. Det höjer framförallt känslan av kvalité på boendet för hyresgästerna men det får också skadegörelse att minska.

Vi värnar om att du fortsätter med ditt abonnemang med trappstädning i Stockholm så de gör allt för att du ska vara nöjd men städningen du får. Detta säkerställs genom checklistor som skrivs med dig som kund så att du kan veta att allt det som du vill ha gjort blir gjort.

Vi hjälper hyresträttföreningar och bostadsvärdar med trappstäd över hela Stockholms län. De har med sig material så det är inget du som kund behöver tänka på. De behöver tillgång till trapphuset så det måste bestämmer i förväg.

De vanligaste sysslorna när man städar ett trapphus: rengöring av golv, rengöra hissar och entréglas, putsa port och namntavlor, torkning av lister, räcken, fönsterbläck och soptunnor, avdamning,  tvätta element och så vidare.

Företagen gör gärna en besiktning så all information når fram och alla bitar som krävs för att sätta igång blir glasklara först. Ring in idag för att höra om hur man kan lägga upp ett schema och vad det blir för pris!

Kontakta oss

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert