Hitta Rätt Städfirma | Storstädning Stockholm
“Grymt skönt att hitta en sida där jag jämförde städbolag så enkelt! Gick jättefort att hitta den som passade mig.”
Lisbeth - Stockholm

Storstädning Stockholm

Visst mår man bra efter att ha storstädat? Det är så skönt att ha fått ordning på allt och hela hemmet är städat. Våra företag erbjuder att göra det här för dig medans du är ute på andra äventyr. Storstädning är en grundligare städning och här går städerskan verkligen alla områden av bohaget och städar upp alla skrymslen du kan tänka dig. Det här är ett perfekt komplement till ett städabonnemang för att både hålla huset rent men också få ordning över de olika delarna på året.

Det som kan ingå i en storstädning stockholm är rör, speglar, badkar, toalett, tvättställ, golvbrunn, klinkers, belysning, spis, ventilation, ugn, värmeskåp, kyl & frys, arbetsbänkar, skåp, lådor och luckor, micro, diskmaskin, fönster och fönsterbänkar, ventiler, eluttag, väggar, dörrar, dörrkarmar, golv och golvlister, trösklar, element, möblemang m.m

Om du väljer att starta ett städabonnemang med just en storstädning stockholm är det bra för att få en grund att hålla rent efter och städerskan får också lära känna hemmet ordentligt. Ett smart upplägg är att ersätta den vanliga städningen med storstädning stockholm 4 gånger om året inför de olika säsongerna vår, sommar, höst och vinter! Tänk att alltid ha det rent hemma! Vilken härlig känsla!

Ring en av våra städfirmor idag!

Tillbaka