Mattvätt Stockholm

Mattvätt Stockholm

Vill du rengöra en matta? Man använder mattvätt alldeles för sällan. Att tvätta en matta ordentligt framhäver dess känsla, färger och värde! Vi tvättar mattor i Stockholm så att de blir mjuka rena och mer färggranna än innan!

Mattvätt är viktigt mattorna i hemmet hemmet som skänker både en skön känsla och sänker också ljudet som annars ekar fritt. De kan även hålla fötterna lite varmare och är sköna att gå på men det är inte alltid lätt att göra en mattvätt om mattan blivit smutsig. Om din matta är hårt smutsad så behöver den troligtvis kemtvätt eller mattvätt. Denna typen av tvätt är bra för att eliminera alla små skadeinsekter och mögel och annat som kan ha bildats i mattan under en längre tid. Har du en matta som du ska lägga undan så kan det vara en bra ide att göra en mattvätt stockholm först eftersom bakterier frodas och kan förstöra mattan om den ligger en längre tid i förvaring.

I dagens läge så är alla mattor byggna för att klara mattvätt ofta och tvättekniken har även utvecklats till mycket skonsammare. Vår städfirma tar hand om alla typer av mattor som behöver mattvätt stockholm så hör av dig till dem för att få en mycket piggare och mer färglad matta!

Kontakta oss

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert