Hitta Städfirma | Företagsstädning / Kontorsstädning Stockholm
“Grymt skönt att hitta en sida där jag jämförde städbolag så enkelt! Gick jättefort att hitta den som passade mig.”
Lisbeth - Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Behöver ditt företag städning? Om du vill ha återkommande städhjälp eller bara en storstädning så kan våra firmor hjälpa dig! De är vana vid båda mindre och större företag som begär in städhjälp!

Det är viktigt för anställda och människor som befinner sig i lokalerna att det är rent. Är arbetsmiljön smutsig och blir smutsigare så är det stor risk att arbetsmoralen också halkar med och blir sämre och sämre. Att hålla ett kontor rent är ingen liten utmaning och det är vi väl medvetna om så därför utför våra firmor kontorsstädning stockholm på abonnemang där ni har pratat ihop er och bestämt städschemat och vad som skall utföras efter dina önskemål.

Vanliga sysslor som vi görs är dammtorkning, fukttorkning, rengöring, fylla på material, golvrengöring, dammsugning, moppning, tömning av papperskorgar, putsning av glas, dörrhandtag.

Ni skapar tillsammans ett schema med arbetsuppgifter att göra för ditt kontorsstäd stockholm. Det kan tillkomma specialbehov till exempel att putsa ett speciellt monument i entrén eller utvalda glasdörrar, allt efter dina önskemål. Det är vanligt att firman använder sig av en checklista för att säkerställa att högsta möjliga kvalité blir levererad till er som kund, varje gång.

Tillbaka