Hemstädning Stockholm

Veckostädning / Hemstäd i Stockholm

Rent, tryggt och flexibelt – Det kännetecknar vår hemstädning. Med veckostädning underlättas vardagspusslet då hemmet är skinande rent ett par gånger i månaden.

  • Ny kund? Prova på för 95 kr/h. Kontakta oss och boka provstädning –

Vår hemstädning i korthet

  1. Rent – Med städgaranti

Med städgaranti kan vi garantera att du blir nöjd.  Är du inte nöjd – är vi inte nöjda. I de flesta fall kan vi hitta en lösning på problemet. I annat fall behöver du inte betala något.

  1. Tryggt – Med samma städpersonal

Vi vet att våra kunder uppskattar att samma städpersonal kommer vid varje tillfälle. En kontinuitet som innebär att städningen helt kan anpassas efter kundens behov.

  1. Flexibelt – Med flera hushållsnära tjänster

Är behovet stort av att tvätta, byta lakan eller stryka? De timmar som är bokade kan utnyttjas till en rad olika hushållsnära tjänster. Kontakta kundtjänst i förväg så löser vi det.

Prova veckostädning – för 95 kr/timmen efter RUT

Boka hemstädning ”på prov” för enbart 95 kr per timme.

Erbjudandet gäller för alla nya kunder när minst fyra timmars städning bokas. Det innebär att vi kan städa en medelstor lägenhet eller delar av ditt hus för under 400 kr.

Tack vare provstädning kan du få en uppfattning om hur lång tid som städning tar av ditt hem, vad det skulle kosta med ordinariepris och vilken kvalité vi levererar.

Löpande hemstädning i Stockholm kostar sedan 225 kr per timme på löpande abonnemang utan uppsägningstid. Önskas inte abonnemang efter provstädning ska detta meddelas senast tre dagar efter städtillfället.

Prisexempel:

2:a på 40 kvm – 550 kr per tillfälle

4:a på 100 kvm – 800 kr per tillfälle

Villa på 150 kvm – 1150 kr per tillfälle

Välj mellan hemstädning varje eller varannan vecka. De flesta av våra kunder väljer varannan vecka

Kontakta oss

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00-19.00

Snabboffert