Hitta Rätt Städfirma | Boka billig Flyttstädning Stockholm!
“Grymt skönt att hitta en sida där jag jämförde städbolag så enkelt! Gick jättefort att hitta den som passade mig.”
Lisbeth - Stockholm

Behov av Flyttstädning Stockholm?

Våra företag erbjuder alltid flyttstädning och det här är en tjänst som vi vet måste utföras grundligt och inte slarvas med. Det är ju så att när man flyttar ut från ett boende så måste man lämna det flyttstädat och detta är ett villkor som bestämt redan när man flyttar in mellan köpare och säljare. Det finns ofta ingen exakt beskrivning på hur flyttstädning stockholm skall vara gjord men det ställs helt klart högre krav på flyttstädning.

Man kan utföra flyttstädning själv men det är oftast bäst att hyra in en städfirma för den här typen av städning eftersom det kräver speciella kunskaper. Det har visat sig att det är mycket vanligare med klagomål när privatpersoner har utfört flyttstädning i stockholm. I dessa fall riskerar man att bli fakturerad för en flyttstädning till även fast man har gjort grovjobbet själv. En städfirma kommer och gör den sista städbiten av ditt flyttstäd och hyresvärden tar betalt genom att fakturera dig.

Flyttstädning är den mest noggranna städningen som görs och överträffar storstädning i den bemärkelsen. Här städas det bakom ugn, bakom badkar och i skåp och så vidare som man inte alltid gör i en storstädning. Det skall bli helt rent för att en ny människa ska flytta in och inget får utelämnas eller glömmas.

Ring en av våra firmor för flyttstädning!

Tillbaka