Flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning Stockholm

Boka flyttstäd med städgaranti  Kontakta oss för offert eller bokning

Varför boka flyttstädning från oss?

  1. Städgaranti

Vi garanterar att du blir nöjd. Skulle du upptäcka något som behöver åtgärdas efter att städningen är utförd kontaktar du oss inom 72 timmar. Tack vare städgarantin åtgärdar vi det utan kostnad.

Självklart gäller garantin oavsett om det är du, fastighetsägaren eller mäklaren som genomför slutbesiktning av städningen.

  1. Fast pris med enkel uträkning

Flyttstäd i Stockholm kostar 28 kr/kvm oavsett hur stort eller litet du bor. Det innebär att du snabbt kan räkna ut vad det kommer att kosta och jämföra våra priser mot andra städföretag i Stockholm.

  1. Med eller utan fönsterputsning

Priset som anges är utan fönsterputsning då de flesta kunder genomför detta själv. Önskas även fönsterputsning kan självklart det bokas som tillval.

Vad kostar flyttstädning?

28 kr/kvm efter RUT-avdrag. VI har valt att ta betalt per kvadratmeter eftersom det då blir lättare för dig som kund att själv räkna ut priset i förväg. Självklart kan du även kontakta oss för en offert.

Prisexempel:

50 kvm – 1400 kr

100 kvm – 2800 kr

125 kvm – 3500 kr

På lägenheter upp till 75 kvm förutsätts att det enbart finns ett badrum/toalett. Mellan 75 – 150 kvm är beräkningen på maximalt 2 badrum och en tvättstuga.

(Priset gäller för bostäder och företag i Stockholm. Vid städning på andra orter – Begär offert)

Vad gäller för RUT-avdrag?

Med RUT-avdraget dras 50 % av arbetskostnaden bort. Vi utgår från att alla privatpersoner vill ha avdrag och anger därför priserna efter avdrag. Totalt får du göra avdrag på maximalt 25 000 kr per år för hushållsnära tjänster (RUT-tjänster). Dessutom får ROT och RUT tillsammans maximalt uppgå till 50 000 kr per år.

Har du gjort en stor renovering och använt ROT-avdrag under året kan det alltså innebära att du inte kan få RUT vid er flyttstädning i Stockholm.

Enklaste vägen att kontrollera möjlighet till ROT och RUT är att logga in på Skatteverket.se. Där finns alla avdrag registrerade och tydlig sammanfattning över hur mycket du har kvar att utnyttja under året.

Kontakta oss

Öppettider: 07.00-19.00

Brännkyrkagatan 46, 118 22 Stockholm

Snabboffert: