Om oss

Om Oss

Välkommen till Flyttstädningsfirmaistockholm.se.

Vi är en städfirma som:

…är erfaren

År 2007 trädde RUT-avdraget i kraft och samma år valde vi att starta vår städfirma. Tack vare att RUT-avdraget halverade arbetskostnaden ökade efterfrågan på privata städtjänster otroligt kraftigt. Flera av våra allra första kunder genomför vi ännu idag löpande städuppdrag hos.

Vår erfarenhet är en våra styrkor. Vi vet att kvalité, service och att kunna erbjuda flera olika tjänster är vad kunderna uppskattar. Se gärna våra omdömen på Trustpilot.

…är kvalitetssäkrad och certifierad

Vi är ISO-certifierade både för kvalitetsledningssystem, arbetsmiljö och miljöledningsarbete. En certifiering som innebär att vi hela tiden strävar efter att ta nya steg mot högre kvalité inom flera olika områden.

…är miljömedvetna

Alla har ett ansvar får vår gemensamma miljö. Vi tar vårt ansvar genom att enbart använda miljömärkta städprodukter. Vi har även ett löpande arbete som resulterar i mindre utsläpp från transporter samt minimalt användande av engångsprodukter.

…är ekonomiskt stabil

Med AAA har vi högsta kreditvärdighet vilket innebär en trygghet för dig som kund och leverantör. Stabilitet och långsiktighet är viktigt oavsett vilka affärsmässiga relationer som vi går in i. För dig som kund innebär vår ekonomiska stabilitet en trygghet då vi har muskler att göra investeringar för framtiden.

…är auktoriserad som Serviceföretag

Vi är ett auktoriserat serviceföretag via Serviceföretagen Almega. Därmed följer vi även de krav som ställs på medlemsföretagen gällande exempelvis kollektivavtal, miljöledningssystem, marknadsföring och anlitande av underleverantörer.

…är kollektivanslutna

Vi är kollektivanslutna och främjar att våra anställda går med i facket. Det är en trygghet både för oss, de anställda och kunderna. Skulle vi vara oense i en fråga finns alltid ett fackförbund som kan medla i frågan. Dessutom innebär det att vi följer regler kring löner, ledighet m.m.

…vänder sig både till privatpersoner och företag

När vi startade hade vi enbart kunder inom den privata marknaden. Efter ett par år växte tjänsterna inom företagsstädning och idag har vi kunder inom de flesta segment. Allt från privatpersoner som vill ha hjälp med flyttstädning till företag som önskar löpande städning och underhåll av lokalerna.

Framförallt är vi en flexibel städfirma med personlig service. Fråga gärna någon av våra befintliga kunder så kan de förklara vad vi menar.